Information avseende corona-virus

Publicerad 2020-03-26

Vi på SMAK Certifiering vill uppdatera er om läget kring kommande revisioner.

Från och med 1:a april erbjuder vi revisioner på distans parallellt med att vi genomför revisioner på plats.

För en revision på distans krävs en bedömning att det är genomförbart. Vissa typer av inträdesrevisioner kräver revision på plats.
Din revisor kommer att kontakta dig inför revisionen och tillsammans fattar ni beslut om vilken revisionstyp som passar bäst.

I samband med ett besök är vi angelägna att alla medverkande följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande hygien och att vi gemensamt vidtar åtgärder för att minska risken för smittspridning. Inför mötet kommer vi att diskutera med er hur vi på bästa sätt genomför besöket.

Vi följer utvecklingen löpande och anpassar arbetssätt efter rådande riktlinjer från myndigheter och standardägare.

 

© 2020
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl)
Växelns öppettider:
Må, Ons: 13:00-16.30
Ti, To, Fre: 08:30-12:00
Växeln håller stängt Kristi himmelsfärd 22/5 samt fredag 23/5.
VD
Anders Huldt
 023-663 52 31

För frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). För frågor som rör betalning av fakturor och påminnelser vänd dig till Fortnox, minfaktura@fortnox.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X