Omprövning av krav på ekologisk jäst vid tillverkning av ekologiska livsmedel

Information till alla våra kunder med ekologisk livsmedelsproduktion!
Livsmedelsverket omprövar kravet om att ekologisk jäst ska användas vid tillverkning av ekologiska livsmedel och tillåter nu att icke-ekologisk jäst används. Läs mer på Livsmedelsverkets hemsida.

Tillbaka

© 2020
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl) Tider fr.o.m. v.36:
må, ons: 13.00-16.30, ti, to, fre: 8.30-12.00
VD
Gitte Eskhult
 040-46 26 81

För frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). För frågor som rör betalning av fakturor och påminnelser vänd dig till Fortnox, minfaktura@fortnox.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X