Omprövning av krav på ekologisk jäst vid tillverkning av ekologiska livsmedel

Information till alla våra kunder med ekologisk livsmedelsproduktion!
Livsmedelsverket omprövar kravet om att ekologisk jäst ska användas vid tillverkning av ekologiska livsmedel och tillåter nu att icke-ekologisk jäst används. Läs mer på Livsmedelsverkets hemsida.

Tillbaka

© 2019
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl) Tider fr.o.m. v.36:
må, ons: 13.00-16.30, ti, to, fre: 8.30-12.00
VD
Gitte Eskhult
 040-46 26 81

För fakturafrågor och frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen förnamn.efternamn@smak.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X