Ny version av KRAV:s regelbok utgåva 2019-2020

Från och med 1 januari gäller version 2 för KRAV’s regler 2019-2020. De huvudsakliga förändringarna i den nya versionen gäller:

  • Förenklingen för sammansatta produkter, se kap 9 och 16.
  • Några mindre ändringar i 19.1.
  • Kapitel 18 som framförallt handlar om hur certifieringsorgan ska jobba med KRAVs portal MittKRAV.
  • Kapitel 3.11 om hygien är flyttat till 4.13.

För mer information gå till KRAV’s hemsida www.krav.se. Här kan du även ladda ner den nya versionen.

Tillbaka

© 2020
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl)
Växeln har extra öppettider perioden vecka 13-16:
må-fre: 8.30-16.30, med lunchstängt 12-13:00. Växeln har påskstängt from tors 9/4 kl.12:00. Öppnar igen tis 14/4 kl. 08:30
VD
Anders Huldt
 070-288 60 17

För frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). För frågor som rör betalning av fakturor och påminnelser vänd dig till Fortnox, minfaktura@fortnox.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X