De nya EU-reglerna för ekologisk produktion kommer att träda i kraft 2022-01-01

De nya EU-reglerna för ekologisk produktion kommer att träda i kraft 2022-01-01. Fram... Läs mer

KRAV:s regler kommer ut i en ny version som gäller från 2021-01-01

De viktigaste förändringarna är: Helt nytt är Avsnitt 3.11 som säger att större... Läs mer

Tillämpning av EU:s förordning om ekologisk produktion är framskjuten till 1/1-22

Har du certifiering enligt EU:s förordning om ekologisk produktion? En ny förordning (nr... Läs mer

Nya versioner av IP:s regler börjar gälla från 1:a januari 2021

Sigill Kvalitetssystem AB släpper nya versioner av ett antal handböcker vilka börjar att... Läs mer

Vi erbjuder revisioner på distans

Från och med 1:a april erbjuder vi revisioner på distans parallellt med att vi genomför... Läs mer

Läs mer på Coronavirus Q&A

Med anledning av utvecklingen i samhället kring spridningen av coronaviruset har SMAK... Läs mer

Information avseende Corona-virus

Med anledning av utvecklingen i samhället kring spridningen av coronaviruset har SMAK... Läs mer

Ny version av IP:s regler börjar gälla från 1:a januari 2020

Sigill Kvalitetssystem AB släpper nya versioner av ett antal handböcker vilka börjar att... Läs mer

Ny version av KRAV:s regelbok utgåva 2019-2020

Från och med 1 januari gäller version 2 för KRAV’s regler 2019-2020. De huvudsakliga... Läs mer

1 2 >
© 2020
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl)
Växelns öppettider:
Må, Ons: 13:00-16.30
Ti, To, Fre: 08:30-12:00
För frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). För frågor som rör betalning av fakturor och påminnelser vänd dig till Fortnox, minfaktura@fortnox.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X