Ny version av IP:s regler börjar gälla från 1:a januari 2020

Sigill Kvalitetssystem AB släpper nya versioner av ett antal handböcker vilka börjar att... Läs mer

Ny version av KRAV:s regelbok utgåva 2019-2020

Från och med 1 januari gäller version 2 för KRAV’s regler 2019-2020. De huvudsakliga... Läs mer

Omprövning av krav på ekologisk jäst vid tillverkning av ekologiska livsmedel

Information till alla våra kunder med ekologisk livsmedelsproduktion! Livsmedelsverket... Läs mer

Bedriver du hästverksamhet eller hästgymnasium? Läs mer om de nya certifieringarna!

LRF Häst och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) har efter önskemål från branschen... Läs mer

Intresserad av IP Arbetsvillkor?

Vi hjälper dig med certifieringen! IP Arbetsvillkor är en kompletteringsmodul. Detta... Läs mer

Vi följer GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla som lag... Läs mer

IP Egenrevision

Din egenrevision kan du göra på kundsidan. Logga in via den röda knappen <Logga in>... Läs mer

SMAK:s kundsystem sammankopplat med Mitt KRAV

Information för KRAV-certifierade kunder. Du som är lantbrukare och även kund hos KRAV... Läs mer

© 2019
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl) Tider fr.o.m. v.36:
må, ons: 13.00-16.30, ti, to, fre: 8.30-12.00
VD
Gitte Eskhult
 040-46 26 81

För fakturafrågor och frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen förnamn.efternamn@smak.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X