Nu har du möjlighet att höja värdet för din gäster genom att KRAV-certifiera verksamheten!  

Att certifiera sin restaurang behöver inte vara så svårt. Det finns tre nivåer att välja på och för att det ska vara lättare att komma igång kan man starta på den lägsta nivån och sedan utöka omfattningen efterhand. Vad som gäller för de olika nivåerna finns att läsa i kapitel 15 i Regler för KRAV-certifierad produktion.

KRAV en stjärna

Minst 25 procent godkända livsmedel
eller minst 15 KRAV-godkända produkter

KRAV två stjärnor

Minst 50 procent godkända livsmedel

KRAV tre stjärnor

Minst 90 procent godkända livsmedel

 

 

 

 

© 2019
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl) Tider fr.o.m. v.36:
må, ons: 13.00-16.30, ti, to, fre: 8.30-12.00
VD
Gitte Eskhult
 040-46 26 81

För fakturafrågor och frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen förnamn.efternamn@smak.se.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X