Kurs i HACCP

Vid förfrågan kan vi erbjuda en tvådagars genomgång av HACCP enligt Codex Alimentarius Principer. Vi vänder oss främst till er som ännu inte varit på en HACCP kurs men även till er som behöver en uppfräschning av era kunskaper.

Kursen går igenom hur man använder HACCP-metodiken enligt Codex Alimentarius principer och tar fram en HACCP-plan. Kursen innehåller följande moment:

  • HACCP introduktion, principer och fördelar
  • Grundförutsättningar för HACCP-studien
  • Genomgång av HACCP studie, faroanalys och bedömning
  • Identifiering av CCP
  • Genomgång av HACCP-planens uppbyggnad
  • Gruppövning och genomgång av HACCP-exempel

Frågor, kontakta kursledare Martin Riebe      040-46 26 80.

© 2017
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl)
  
VD
Martin Riebe
 040-46 26 80

Ekonomi och Fakturafrågor
Camilla Larsson
 040-46 26 83

SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen namn.efternamn@smak.se