SMAK

Kurser

HACCP

 

Kurs i HACCP

 
Vid förfrågan kan vi erbjuda en tvådagars genomgång av HACCP enligt Codex Alimentarius Principer. Vi vänder oss främst till er som ännu inte varit på en HACCP kurs men även till er som behöver en uppfräschning av era kunskaper.

Kursen går igenom hur man använder HACCP-metodiken enligt Codex Alimentarius principer och tar fram en HACCP-plan. Kursen innehåller följande moment:

     - HACCP introduktion, principer och fördelar
     - Grundförutsättningar för HACCP-studien
     - Genomgång av HACCP studie, faroanalys och bedömning
     - Identifiering av CCP
     - Genomgång av HACCP-planens uppbyggnad
     - Gruppövning och genomgång av HACCP-exempel
 

Frågor, kontakta kursledare Martin Riebe: martin.riebe(a)smak.se, telefon 0702-35 50 01.
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

Telefon: 020-61 62 63 (vxl)
E-post: certifiering@smak.se

SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen namn.efternamn@smak.se
VD
Martin Riebe
040-46 26 80
0702-35 50 01

Ekonomi och Fakturafrågor
Camilla Larsson
040-46 26 83