SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

Besöksadresser:

Kungsgårdsvägen 8A, 230 53 ALNARP

Lilla Böslid 146, 305 96 ELDSBERGA

Rådde Gård, Box 5067, 514 05 LÄNGHEM
 
Gitte Eskhult
VD, revisor
Alnarp
040-46 26 81
Dan Elisson
Revisionsledare, revisor
Eldsberga
035-427 33
Karin Johansson
Administratör
Alnarp
040-46 26 84
Johanna Johansson
Administratör (föräldraledig)
Alnarp
040-46 26 84
Gisela Wendt Jönsson
Systemadministratör
Alnarp
040-46 26 85
Agneta Bäckström
Revisor
0533-73 50 94
Agneta den Braver
Revisor, Certifieringsledare EKO Lantbruk
0340-20 19 78
Anna Bönner
Revisor, Certifieringsledare IP
0494-77 39 97
Ann-Charlotte Englund
Livsmedelsrevisor
08-556 708 36
Annelie Andersson
Revisor
0415-30 19 72
Arne Alldén
Revisor
08-556 708 33
Boel Sandberg
Revisor
0500-27 19 61
Carina Hanell
Revisor
0582-45 89 90
Christian Grandi
Kvalitetssamordnare
040-46 26 84
Christina Klingberg
Revisor
08-556 708 35
Erkki Rautio
Revisor (Finland)
+358-40 541 21 31
Helene Holmqvist
Livsmedelsrevisor
0158 - 80 13 12
Helene Westman
Revisor
0150-40 17 29
Jane Skytt
Revisor
0346-21 63 04
Jonathan Clark
Revisor
0935-53 25 25
Karin Bergfors
Revisor
0607-01 80 73
Karin Olsson
Revisor
0696-65 39 97
Katrine Petäjistö
Revisor, Ansvarig Finland
08-50861604
Marcus Olsson
Revisor
040-46 26 82
Maria Gustafsson
Revisor
0221-37 63 83
Mats Hägglund
Revisor
Länghem
0392-77 39 96
Mikael Henriksson
Revisor
0270-20 20 77
Mikaela Hoff
Revisor
+46 72-080 32 38
Olof Ståhl
Livsmedelsrevisor, Certifieringsledare Livsmedel
0313-000 985
Tehres Paulsson
Revisor
0533-73 50 70
Therese Sherlunda
Revisor
0142-61 13 23
Ullika Wikström
Revisor
0346-21 63 08
Åsa Bengtsson
Revisor
044-253 19 51
© 2018
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl) Öppen må, ons 8.30-16.30, ti, to, fre 8.30-12.00
Kontakta revisorer (se under kontakter personal) eller mejla:   
VD
Gitte Eskhult
 040-46 26 81

Ekonomi och Fakturafrågor
  
SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen namn.efternamn@smak.se
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Ok