Nu har du möjlighet att höja värdet för din gäster genom att KRAV-certifiera verksamheten!  

Att certifiera sin restaurang behöver inte vara så svårt. Det finns tre nivåer att välja på och för att det ska vara lättare att komma igång kan man starta på den lägsta nivån och sedan utöka omfattningen efterhand. Vad som gäller för de olika nivåerna finns att läsa i kapitel 15 i Regler för KRAV-certifierad produktion.

Minst 25 procent godkända livsmedel
eller minst 15 KRAV-godkända produkter

Minst 50 procent godkända livsmedel

Minst 90 procent godkända livsmedel

 

 

 

 

© 2019
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl) Tider fr.o.m. v.36:
må, ons: 13.00-16.30, ti, to, fre: 8.30-12.00
VD
Gitte Eskhult
 040-46 26 81

För fakturafrågor och frågor kring din certifiering kontakta din revisor (se kontaktuppgifter under Kontakt Personal). SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen förnamn.efternamn@smak.se.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Ok