SMAK

Restaurang & Storhushåll

 

Nu har du möjlighet att höja värdet för din gäster genom att KRAV-certifiera verksamheten!  

 

Att certifiera sin restaurang behöver inte vara så svårt. Det finns tre nivåer att välja på och för att det ska vara lättare att komma igång kan man starta på den lägsta nivån och sedan utöka omfattningen efterhand. Vad som gäller för de olika nivåerna finns att läsa i KRAVs regler kap. 15.

 
 
Hur certifieringen går till steg för steg finns att läsa här...
 

Ansökan
Ansöker om certifiering gör du enklast via vår hemsida, det enda som krävs är en giltig e-postadress. Har du ingen e-postadress skriver du istället ut ansökningsblanketten och skickar in den till oss.

 
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

Telefon: 020-61 62 63 (vxl)
E-post: certifiering@smak.se

SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen namn.efternamn@smak.se
VD
Martin Riebe
040-46 26 80
0702-35 50 01

Ekonomi och Fakturafrågor
Camilla Larsson
040-46 26 83