Nu har du möjlighet att höja värdet för din gäster genom att KRAV-certifiera verksamheten!  

Att certifiera sin restaurang behöver inte vara så svårt. Det finns tre nivåer att välja på och för att det ska vara lättare att komma igång kan man starta på den lägsta nivån och sedan utöka omfattningen efterhand. Vad som gäller för de olika nivåerna finns att läsa i KRAVs regler kap. 15.

Minst 25 procent godkända livsmedel
eller minst 15 KRAV-godkända produkter

Minst 50 procent godkända livsmedel

Minst 90 procent godkända livsmedel

 

 

 

 

Hur certifieringen går till steg för steg finns att läsa här...

© 2017
SMAK Certifiering AB
Box 42
230 53 ALNARP

 020-61 62 63 (vxl)
  
VD
Martin Riebe
 040-46 26 80

Ekonomi och Fakturafrågor
Camilla Larsson
 040-46 26 83

SMAKs medarbetare har e-postadress enligt modellen namn.efternamn@smak.se